06-19897649

 

Bindweefsel- & Pincement Massage

Voor een vitale, stevige en egale huid. Bindweefsel- en Pincement massage is een reflectoire massage met als doel het herstellend vermogen van de huid te stimuleren waardoor de huidconditie verbetert. De huid wordt vitaler, steviger en egaler.

Meer informatie

Bindweefsel massage van de rug

De bindweefselmassage wordt uitgevoerd op de bindweefsellaag. Deze laag bevindt zich tussen de huid en de spieren. De prikkel die wordt gegeven bestaat uit verschillende massagetechnieken welke variëren van lichte aanrakingen op de huid tot het stevig rollen en kneden van het bindweefsel. Door de massagegrepen wordt de huid en het onderliggende bindweefsel gestimuleerd Hierdoor neemt de doorbloeding van de huid toe en verbetert het onderliggend bindweefsel waardoor de zogenaamde bindweefsel verklevingen minder worden.

Meer informatie

Manuele Lymfedrainage

Van gezicht, hals, nek, en décolleté. Een manuele, ontspannende, stimulerende behandelingsmethode die werkt op de lymfebanen. Het doel van een lymfedrainage is om een verbetering in de lymfeafvoer te krijgen. De lymfebanen voeren samen met de aderen afvalstoffen uit het lichaam af.

Meer informatie

Sculp

Met Sculp kun je zelf een belangrijke bijdrage leveren aan het welzijn van je huid. Het doel is op een manuele manier de tonus en veerkracht van het gelaat te verbeteren, huidverzakkingen aan te pakken en rimpels te bestrijden.

Meer informatie