06-19897649

 

Anti-aging en huidverjonging

Verouderen doen we allemaal dat is een proces. Ons lichaam is een samenspel van degeneratie en generatie. Als we meer afbreken dan opbouwen is er sprake van veroudering. Maar wie gezond leeft en eet, zal minder snel verouderen dan iemand die er een ongezonde leefstijl op na houdt.

Er zijn verschillende processen die invloed hebben op de veroudering. Ongezonde voeding veroorzaakt bijvoorbeeld meer schade door vrije radicalen. Ze beschadigen weefsel, waaronder collageen, wat leidt tot rimpelvorming en huidverslapping. Voedingsmiddelen die een slechte invloed op de huid hebben met als gevolg huid veroudering zijn; sterk verhitte voeding, alle geraffineerde voeding, alle geoxideerde vetten en voeding die je bloedsuikergehalte sterk verhoogt.

 

Het geheim van gezond en mooi ouder worden

Het geheim van gezond en mooi ouder worden ligt uiteindelijk bij de gezondheid van de cel. Wanneer onze cellen over optimale condities beschikken, kunnen ze het beste functioneren. Wie kiest voor gezonde voeding zorgt ervoor dat de cellen gevoed worden en kunnen herstellen en opbouwen zodat het verouderingsproces wordt vertraagd. LavieSage voedingssupplementen zorgt voor aanvulling op de tekorten in onze voeding. Het vult de voedingsstoffen aan doormiddel van zuivere gecomprimeerde voeding uit de natuur.

Het resultaat is een mooie, rijk gevoede, stevige huid die goed gehydrateerd en gezond is.

Anti Aging voedingssupplementen

De LavieSage Anti-Aging lijn bestaat uit specifieke voedingsstoffen voor de huidverzorging en lichaamsverzorging die rimpels en huidveroudering tegengaan. Daarnaast bieden ze beschermen tegen UV-straling. De voedingssupplementen zorgen ervoor dat de huidstructuur wordt verbeterd en dat het bindweefsel sterker en steviger wordt. Bij de specifieke behandelingen tegen huidveroudering ondersteunen de Anti-aging voedingssupplementen de behandeling. De voedingssupplementen zorgen ervoor dat de voedingsstoffen die nodig zijn bij de opbouw van het collageen en elastine in de huid optimaal aanwezig zijn in het lichaam. Hierdoor wordt niet elders uit het lichaam de voedingsstoffen onttrokken.

Bekijk de producten

Anti-aging en huidverjonging