06-19897649

 

Vitality

Het eten van gezonde voeding is essentieel voor je gezondheid en voor een mooie stralende huid. Onze huid wordt gevoed van binnenuit door bouwstoffen uit gezonde voeding. Het vormt daarbij een reflectie van het functioneren van ons lichaam. Onze huid is een soort graad meter van hoe we de binnenkant verzorgen. Onze huid vernieuwd continu. In +/- 28 dagen maken onze cellen een "nieuwe buitenkant" die is voortgekomen uit het voedsel dat we tot ons hebben genomen.

De buitenkant, onze huid en onze binnenkant is afhankelijk van de kwaliteit en kwantiteit van de beschikbare voedingsstoffen uit ons eten. Ons lichaam heeft vitaminen, mineralen en sporenelementen nodig voor allerlei lichaamsprocessen. Het zijn nutriënten, die ons lichaam niet zelf kan aanmaken, daarom moeten ze via de voeding worden ingenomen.

 

Waarom onze voeding aanvullen met voedingssupplementen?

Om ons lichaam dagelijks te voorzien met voldoende bouwstoffen, vitaminen en mineralen uit onze voeding is best wel lastig. Veel voedingsstoffen moeten we uit plantaardige voeding halen. De meeste mensen lukt het niet die hoeveelheid aan groenten te eten, die we op een dag nodig hebben voor voldoende vitaminen, mineralen en sporenelementen. Daarnaast is het niet altijd mogelijk biologische producten te eten.

Niet biologische groenten is de oogst van kunstmest bewerkte aarde. De kunstmest veroorzaakt dat de vitamines en mineralen niet voldoende in de grond zitten. Met als gevolg dat ze ook niet in de plant komen, niet op ons bord en dus ook niet in ons lichaam. Ook de bestrijdingsmiddelen tijdens de groei en opslag beïnvloed de kwaliteit van de voedingswaarde van het voedsel. De bestrijdingsmiddelen stelt de boeren, winkeliers en consument in staat dat de groenten en het fruit langduriger kan worden opgeslagen. Dit veroorzaakt dat de voedingswaarde nog minder wordt.

Vitality voedingssupplementen

De LavieSage Vitality lijn bevat voedingssupplementen die het lichaam ondersteunen bij de algehele gezondheid. Het vult onze voeding aan met bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten. En dat zie je terug aan de huid! Ze ondersteunen onder andere het goed functioneren van de stofwisseling (metabolisme), het immuunsysteem en het verhogen van de weerstand. Ook geven ze het lichaam meer energie en herstellingsvermogen en houden ze de gewrichten soepel.

Bekijk de producten