06-19897649

 

Voed jij je huid met de juiste voedingsstoffen?

Je huid is de weerspiegeling van je innerlijke gezondheid. Voor een gave, gezonde huid is het belangrijk ervoor te zorgen dat je lichaam zo min mogelijk schadelijke stoffen binnen krijgt, dus het eten van gezonde voeding is essentieel. Hoe gezonder de voeding hoe beter de huid. Gezonde voeding bestaat uit voedsel dat in overeenstemming is met je constitutie; dat zuiver, eenvoudig, zoveel mogelijk biologisch(EKO) en vitaal( vol zonne energie) is.

Een gezonde gave huid is meestal een teken dat je lichaam van binnen schoon is. De organen die je lichaam reinigen van afvalstoffen zijn je lever, nieren, bijnieren, schildklier en de darmen. Ze helpen je huid gezond te houden

Huidproblemen

Als je huidproblemen hebt zijn dit vaak reacties op een disbalans van mineralen, vergiftigingen, oxidatieve stress of ontstekingsprocessen in je lichaam. De organen die je lichaam reinigen worden bij een disbalans extra belast. De huid heeft een uitscheidingsfunctie en helpt de innerlijke organen bij overbelasting. De belastende stoffen die niet door onze spijsvertering onschadelijk kunnen worden gemaakt of uitgescheiden kunnen worden verlaten via de huid het lichaam. Hierbij kunnen huidirritatie en huidaandoeningen optreden.

De nutriënten in deze voedingssupplementen zorgen voor een gave, egale, mooie en gezonde huid van binnen uit.

Skin Health voedingssupplementen

De LavieSage Skin Health lijn bestaat uit voedingssupplementen voor de verzorging van het lichaam en de huid. De essentiële nutriënten ondersteunen het lichaam bij het herstel van de innerlijke balans. Ze leveren een bijdrage aan het herstellen en gezond houden van de huid bij verschillende huidproblemen en –aandoeningen. Zoals pigmentvlekken, ontstekingsgevoeligheid, een droge huid, rode huid, onzuivere huid, etc.

Bekijk de producten