Met natuurlijke huidverjonging, anti-aging wordt bedoeld op een natuurlijke wijze het verouderingsproces van de huid vertragen.

Ons lichaam is een samenspel van degeneratie en generatie. Als we meer afbreken dan opbouwen is er sprake van veroudering. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid van je huid. De huid van een rimpelvrij gezicht bestaat uit een goed, stevig bindweefsel. Dit bindweefsel is optimaal voorzien van collageen en elastine.

Tijdens het verouderen van de huid, wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De huid wordt slapper met als gevolg rimpels Schadelijke invloeden van buitenaf, verkeerde verzorgingsproducten, een ongezonde leefstijl zijn factoren die de huid sneller kunnen verouderen.

Het geheim van gezond en mooi ouder worden ligt uiteindelijk bij de gezondheid van de cel. Wanneer onze cellen over optimale condities beschikken, kunnen ze het beste functioneren.

Vavin huidverzorging en Laviesage voedingssupplementen ondersteunen de processen in de huid voor een optimale huidconditie. Een gezonde huid is een stralende huid.

Vavin huidverzorging
ondersteunt jouw huid zijn werk te doen op de meest effectieve wijze. Hierdoor is de huid in staat zichzelf te herstellen en vitaal te houden.

Laviesage anti-aging nutricosmetics
zijn voedingssupplementen die het lichaam ondersteunen bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine wat nodig is voor een mooie, gezonde en stralende huid.