Huidverbetering

Vavin behandelingen
Vrijblijvende en gratis intake, huidanalyse en productadvies

Je ontvangt advies welke behandelingen en welke producten het beste bij jouw huid passen. De producten, behandeling, behandelplan worden afgestemd op jouw specifieke wensen en de huidanalyse.

*tijdens de huidanalyse wordt gekeken naar het vochtgehalte, de huidstructuur, doorbloeding, onzuiverheden, rimpels en elasticiteit van de huid.

Signaal behandeling

Behandeltijd 60 min | € 59,50

De Signaal behandeling is in het bijzonder gericht op het bereiken van een optimale vochtbalans van de huid en het herstel en ondersteunen van de huidbarrière. De huidbarrière is de natuurlijke beschermlaag van de huid, die beschermt tegen schadelijke invloeden en vochtverlies.

Comfort behandeling

Behandeltijd 90 min | € 74,50

De Comfort behandeling is gericht op het totale huidbeeld te verbeteren. Het natuurlijk huid functioneren wordt ondersteund en gestimuleerd. Hierdoor krijgt de huid o.a. meer weerstand en is de huid beter beschermd tegen de schadelijke effecten van zonlicht. Daarnaast zorgen de werkstoffen voor een verbetering van de elasticiteit en stevigheid van de huid.

De behandeling is inclusief epileren en massage van gelaat, hals en decolleté.

Pure behandeling

Behandeltijd 105 min | € 98,00

Een behandeling voor natuurlijke huidverjonging & huidverbetering. Bij regelmatig gebruik van deze behandeling en het gebruik van de geadviseerde producten voor thuis worden op een natuurlijke wijze rimpeltjes gereduceerd, de totale huidstructuur verbeterd, de huid wordt zichtbaar strakker. De huid wordt behandeld met hoog geconcentreerde werkstoffen en tevens met een huidverbeterende massage:

Manuele Lymfedrainage of
Bindweefsel- Pincementmassage

* voorafgaand aan de eerste afspraak voor een Bindweefsel -Pincement massage van het gezicht wordt een Bindweefselmassage van de rug geadviseerd.

Cocktail behandeling

Behandeltijd 60 min | € 67,50

Tijdens de behandeling wordt de huid voorzien van een cocktail van pure ingrediënten. Een boost behandeling, die de huid functies optimaal ondersteunen, stimuleren en verbeteren. Inclusief massage van gelaat, hals en decolleté.

Teenage gezichtsbehandeling

€ 29,00 |  inclusief epileren € 33,00

Tijdens de puberteit beginnen de eerste hormonale veranderingen in het lichaam. Deze hormonale veranderingen hebben ook invloed op de huid. De talgklieren worden vergroot en produceren meer talg. De overmatige productie van talg kan je poriën verstoppen. Meestal ontstaan dan eerst een mee-eter, die een ontsteking kan veroorzaken wat uiteindelijk een puist(je) wordt.

De huid wordt gereinigd door middel van een milde reiniging en peeling. Onzuiverheden worden verwijderd. Na een herstellend masker wordt de behandeling afgesloten met een beschermende crème. Deze behandeling is voor tieners tot 18 jaar.

Studenten gezichtsbehandeling

Behandeltijd 45 min. | € 38,50

De behandeling is speciaal voor de jonge huid mooi gezond te houden. Ben je 18 jaar of ouder en nog studerende, op vertoon van je studentenpas kan je een afspraak maken voor deze behandeling.

Acne behandeling

Behandeltijd 45 – 60 min. | € 45,00 – € 60,00 | 
kuur ( 10 behandelingen) in overleg

De acne behandeling is uitermate geschikt voor een onzuivere-, een vette- en een acne huid.
De behandeling is gericht op het reinigen van de huid, het herstel van de huidbalans, het versterken van de huidbarrière en het verbeteren van de huidstructuur. De producten in de acne behandeling bevatten onder andere werkstoffen die de groei van de bacteriën die acne kunnen veroorzaken remmen.en draagt bij aan het reduceren van ontstekingen en irritaties. Daarnaast helpt het de hydro-lipiden laag, die de huid beschermt tegen uitdroging en schadelijke bacteriën, te herstellen. Ook zorgt het voor verfijning van de poriën en een verbetering van de huidstructuur.

Acne behandeling i.c.m. lymfedrainage en/of bindweefsel-pincement massage

Acne behandeling i.c.m. lymfedrainage en/of bindweefsel-pincement massage in
overleg

De acne behandeling kan erg goed gecombineerd worden met manuele lymfedrainage en de bindweefsel-pincement massage. Het verbetert de doorbloeding van de huid en de afvoer van afvalstoffen. Het ondersteunt herstel en kalmeert de huid. Ook gaat het litteken vorming tegen en bestaande littekens verzachten.

Decolleté behandeling

Decolleté behandeling € 10,50

Bindweefsel – Pincementmassage decolleté | € 17,50
De huid wordt naarmate we ouder worden minder elastisch. Als de huid minder elastisch wordt, zal het op een gegeven moment niet meer herstellen van de zogenaamde slaaprimpels. Deze rimpels komen in de huid gedurende de nacht tijdens het slapen op de zij.

De decolleté behandeling ondersteunt en stimuleert de natuurlijke huidfuncties. In combinatie met de bindweefsel-pincementmassage wordt de huid vitaler, steviger en egaler en tevens beter beschermt tegen de schadelijke effecten van zonlicht. Voor het effectief bestrijden van de zogenaamde ‘slaaprimpels’ is het belangrijk dat je de huid goed verzorgd. Dit kan doormiddel van de juiste producten en de huid masseren door middel van Sculpen.

Wil jij ook graag een mooie vitale huid?
Door ‘samenwerking’ kan jouw huid naar een optimale conditie worden gecoacht. Belangrijk dat je naast de behandelingen, de geadviseerde producten thuis gebruikt en tevens het ondersteunt met het evt. voedingsadvies. Voeding heeft een belangrijke invloed op de huid, immers van binnenuit wordt onze huid gevoed.

 

Huidverbetering

Voed jij je huid met de juiste voedingsstoffen?
Je huid is de weerspiegeling van je innerlijke gezondheid. Voor een gave, gezonde huid is het belangrijk ervoor te zorgen dat je lichaam zo min mogelijk schadelijke stoffen binnen krijgt, dus het eten van gezonde voeding is essentieel. Hoe gezonder de voeding hoe beter de huid. Gezonde voeding bestaat uit voedsel dat in overeenstemming is met je constitutie; dat zuiver, eenvoudig, zoveel mogelijk biologisch(EKO) en vitaal( vol zonne energie) is.

Een gezonde gave huid is meestal een teken dat je lichaam van binnen schoon is. De organen die je lichaam reinigen van afvalstoffen zijn je lever, nieren, bijnieren, schildklier en de darmen. Ze helpen je huid gezond te houden.

Huidproblemen

Als je huidproblemen hebt zijn dit vaak reacties op een disbalans van mineralen, vergiftigingen, oxidatieve stress of ontstekingsprocessen in je lichaam. De organen die je lichaam reinigen worden bij een disbalans extra belast. De huid heeft een uitscheidingsfunctie en helpt de innerlijke organen bij overbelasting. De belastende stoffen die niet door onze spijsvertering onschadelijk kunnen worden gemaakt of uitgescheiden kunnen worden verlaten via de huid het lichaam. Hierbij kunnen huidirritatie en huidaandoeningen optreden.

De nutriënten in deze voedingssupplementen zorgen voor een gave, egale, mooie en gezonde huid van binnen uit.

Anti Aging

Met natuurlijke huidverjonging of anti-aging wordt bedoeld: op een natuurlijke wijze het verouderingsproces van de huid vertragen. De huid van een rimpelvrij gezicht bestaat uit een goed, stevig bindweefsel. Dit bindweefsel is optimaal voorzien van collageen en elastine. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid van je huid. Tijdens het verouderen van de huid, wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De huid wordt slapper met als gevolg rimpels. Schadelijke invloeden van buitenaf, verkeerde verzorgingsproducten en een ongezonde leefstijl zijn factoren die de huid sneller kunnen verouderen.

 

Aanvullende modules

Aanvullende modules zoals epileren, verven van wimpers en wenkbrauwen kunnen zowel los als in combinatie met een gezichtsbehandeling worden toegepast.

Sculp

Sculp is een massage en oefentechniek voor het gelaat, de hals en het decolleté. Tijdens een sculp-training leer je hoe je dit bij jezelf thuis kan toepassen om de huid in topconditie te houden.