detoxen en ontzuren

Detoxen, Ontzuren met Cleanse & Revitalise

Wat betekent Detoxen
Ontzuren, ontslakken, detoxen zijn allemaal termen voor het reinigen, losmaken en afvoeren van gifstoffen uit het lichaam. Het lichaam wordt gereset om bouwstoffen uit voeding weer maximaal te kunnen opnemen. De balans tussen zuur-base is belangrijk voor alle lichaamsprocessen dus ook voor een gezonde mooie huid.
Bij een onbalans beschermt het lichaam zich tegen de zuren, ze worden opgeslagen in je lichaam en met name in het bindweefsel en vetweefsel. Je lichaam kan te zuur worden door zuurvormende voeding, te weinig drinken, fysieke stress, psychisch- emotionele stress, medicijnen, slecht slapen, geraffineerd voedsel, roken(nicotinezuur), straling en pesticiden.

Detoxen zorgt voor een mooie gezonde huid
Het bloed voorziet de huidcellen van voedingsstoffen. Een goede doorbloeding van de huid is daarom erg belangrijk voor een gezonde, mooie huid. Detoxen verbetert de doorbloeding en de opname van voedingsstoffen in de huid. De huid wordt gezonder en mooier.

Cleanse & Revitalise

Cleanse & Revitalise van Laviesage is een milde detox kuur, het helpt je bij het reinigen van je lichaam van opgeslagen zuren. Dit zorgt ervoor dat je voeding beter wordt opgenomen. Het resultaat van een verbeterde voedingsopname is een optimale spijsvertering, een snellere vetverbranding, een betere doorbloeding en een mooie, goed gehydrateerde en gezonde huid.

De Cleanse& Revitalise kuur kan ook zeer effectief zijn bij het reduceren van gewicht, haarverlies, darmklachten en allergieën. En zorgen voor verbetering van je gezondheid, energie, slaapkwaliteit en hormoonbalans. Het 11-daags body & mind reset programma ‘Cleanse & Revitalise’ is een eenvoudig te volgen programma dat alles biedt om stap voor stap aan de slag te gaan met nuttige tips, dagprogramma’s en heerlijke recepten.

detoxen-cleans-revitalise-innerlijk

Detoxen voor gezondheid & huidgezondheid

Er een toenemende belangstelling voor detoxen. Uit eigen ervaring weet ik wat het kan doen voor de gezondheid en de huid. Op uitnodiging heeft Diane de Bie gisteren een boeiende presentatie gehouden over ‘Detoxen voor gezondheid & huidgezondheid’. Het was een...