Je huid is de weerspiegeling van je innerlijke gezondheid. Voor een gave, gezonde huid is het belangrijk ervoor te zorgen dat je lichaam zo min mogelijk schadelijke stoffen binnen krijgt, dus het eten van gezonde voeding is essentieel. Hoe gezonder de voeding hoe beter de huid.

Gezonde voeding bestaat uit voedsel dat in overeenstemming is met je constitutie, dat zuiver, eenvoudig, zoveel mogelijk biologisch en vitaal( vol zonne energie) is. De organen die je lichaam reinigen van afvalstoffen zijn je lever, nieren, bijnieren, schildklier en de darmen. Ze helpen je huid gezond te houden Je huid is de weerspiegeling van je innerlijke gezondheid.

Als je huidproblemen hebt zijn dit vaak reacties op een disbalans van mineralen, verzuring, oxidatieve stress of ontstekingsprocessen in je lichaam. De organen die je lichaam reinigen worden bij een disbalans extra belast. De huid heeft een uitscheidingsfunctie en helpt de organen bij overbelasting. De belastende stoffen die niet door onze spijsvertering onschadelijk kunnen worden gemaakt of uitgescheiden kunnen worden verlaten via de huid het lichaam. Hierbij kunnen huidirritatie en huidaandoeningen optreden.

Voedingssupplementen
De nutriënten in de voedingssupplementen van Laviesage ondersteunen het lichaam bij het herstel van de innerlijke balans. Ze leveren een bijdrage aan het herstellen en gezond houden van de huid bij verschillende huidproblemen en –aandoeningen. Zoals pigmentvlekken, ontstekingsgevoeligheid, een droge huid, rode huid en een onzuivere huid.laviesage-producten