“De naam Your Beauty staat voor jouw natuurlijke schoonheid.”

De Franse lelie in het logo van ‘Your Beauty’ staat symbool voor natuurlijke schoonheid. De lelie symboliseert puurheid en eenheid. Deze ‘puurheid’ weerspiegelt jouw natuurlijke schoonheid. De drie bloemblaadjes in de lelie weerspiegelen de ‘eenheid’ (holisme) tussen Innerlijke Schoonheid, Uiterlijke schoonheid en een gezonde Leefstijl.

Als je aandacht besteedt aan een goede balans tussen deze drie belangrijke aspecten, zorgen ze samen voor een duurzame, gezonde en stralende huid. De gouden kleur van de Franse lelie staat voor mij symbool voor ‘Een Stralende Gezonde Huid’. Goud wordt in de meeste culturen gezien als het kostbaarste metaal.  Jouw huid is ontzettend waardevol! Het is namelijk het grootste orgaan met onmisbare belangrijke functies en hierdoor een erg kostbaar bezit. Goud schittert in de zon zoals een gezonde huid straalt van schoonheid. In de Nederlandse taal wordt het woord goud ook gebruikt als duurzaam.

Mijn kracht ligt bij ‘duurzame huidverbetering en huidverjonging’.
Heb jij deze wens?  Schoonheidssalon ‘Your Beauty’ is dan de juiste keuze!

nanda wiersma schoonheidssalon your beauty steenwijk
nanda wiersma schoonheidssalon your beauty steenwijk

Over Nanda Wiersma

Na mijn diplomering voor verpleegkundige heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in de gezondheidszorg. Ik werd mij bewust, hoe belangrijk onze huid voor ons is. Tevens realiseerde ik mij steeds meer, dat de rol van gezonde voeding, de balans tussen geest en lichaam een grote invloed heeft op de vitaliteit van de huid.

In 2005, na mijn diplomering voor de opleiding schoonheidsspecialiste, ben ik gestart met mijn schoonheidssalon ‘Your Beauty’ in Steenwijk. Door diverse cursussen en trainingen te volgen heb ik mij gespecialiseerd in huidverbetering, huidverjonging (anti-aging) en gezonde voeding.

Periodiek blijf ik trainingen en cursussen volgen voor inspiratie, om mijn kennis te verbreden en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de schoonheidsbranche. Schoonheidssalon ‘Your Beauty’ is geregistreerd bij de ANBOS; een waarborg voor vakkundigheid, professionaliteit en hygiëne. Wilt u graag weten wat voor uw huid het beste is? Graag nodig ik u uit voor een gratis kennismakingsgesprek en een huidanalyse.

Graag tot ziens,

Nanda Wiersma