06-19897649

 

Huidverbetering

Signaal behandeling

60 min | € 59,50

De Signaal behandeling is in het bijzonder gericht op het bereiken van een optimale vochtbalans van de huid en het herstel en ondersteunen van de huidbarrière. Onze huidbarrière is de natuurlijke beschermlaag van de huid, die beschermt tegen schadelijke invloeden en vochtverlies.

Comfort behandeling

90 min | € 74,50

De Comfort behandeling is gericht op het totale huidbeeld te verbeteren. Het natuurlijk huid functioneren wordt ondersteund en gestimuleerd. Hierdoor krijgt de huid o.a. meer weerstand en is de huid beter beschermt tegen de schadelijke effecten van zonlicht. Daarnaast zorgen de werkstoffen voor een verbetering van de elasticiteit en stevigheid van de huid. Een mooie gezonde huid is een huid die stevig en soepel is. Inclusief epileren en massage van gelaat, hals en decolleté.

Pure behandeling

1.45 uur | € 98,00

De Pure behandeling is een combinatie van hoog geconcentreerde producten met de huidverbeterende Bindweefsel -Pincement massage. De gevolgen van huidveroudering worden met deze behandeling op een natuurlijke wijze verminderd. Bij regelmatig gebruik van deze behandeling en het gebruik van de geadviseerde producten voor thuis worden op een natuurlijke wijze rimpeltjes gereduceerd, de totale huidstructuur verbeterd en de huid wordt zichtbaar strakker.

Cocktailbehandeling

60 min | € 67,50

Tijdens de behandeling wordt de huid voorzien van een cocktail van pure ingrediënten. Een boost behandeling, die de huid functies optimaal ondersteunen, stimuleren en verbeteren. Inclusief massage van gelaat, hals en decolleté.

Studenten gezichtsbehandeling

45 min | € 38,50

Ben je 18 jaar of ouder en nog studerende, dan kan je op vertoon van je studentenpas een afspraak maken voor deze behandeling. De behandeling is speciaal, om de jonge huid mooi gezond te houden.

Acne behandeling

45 - 60 min. | € 45 - € 60

Deze behandeling is gericht op het reinigen van de huid, herstel van de huidbalans, versterken van de huidbarrière en het verbeteren van de huidstructuur. De producten in de acne behandeling bevatten onder andere werkstoffen die de groei van de bacteriën die acne kunnen veroorzaken remmen. Het zorgt ervoor dat de talgafscheiding genormaliseerd wordt en draagt bij aan het reduceren van ontstekingen en irritaties. Daarnaast helpt het de hydro-lipiden laag, die de huid beschermt tegen uitdroging en schadelijke bacteriën, te herstellen. Tevens zorgt deze behandeling voor verfijning van de poriën en een verbetering van de huidstructuur. Prijs van een kuurbehandeling in overleg.

Acne behandeling i.c.m. Lymfedrainage en / of Bindweefsel-Pincement Massage

Lymfedrainage en/of Bindweefsel-Pincement Massage is zeer effectief tegen acne. De behandelprijs is afhankelijk van de behandeling.

Decolleté Behandeling

€ 10,50

Naarmate we ouder worden, wordt de huid minder elastisch. Als de huid minder elastisch wordt, zal deze op een gegeven moment niet meer herstellen van de zogenaamde slaaprimpels. Deze rimpels komen in de huid gedurende de nacht tijdens het slapen op de zij. Bij veel vrouwen houdt de dag- en nachtverzorging op bij de kin.
De decolleté behandeling zorgt ervoor dat het natuurlijk huid functioneren wordt ondersteund en gestimuleerd. Hierdoor krijgt de huid o.a. meer weerstand en is de huid beter beschermt tegen de schadelijke effecten van zonlicht. Daarnaast zorgen de werkstoffen voor een verbetering van de elasticiteit en stevigheid van de huid.

Bindweefsel – Pincementmassage Decolleté

€ 17,50

De meest ideale behandeling tegen slaaprimpels is de Decolleté behandeling in combinatie met de Bindweefsel – Pincementmassage.

Naast de decolleté-behandelingen, is het belangrijk de huid thuis te verzorgen. Dit kan door middel van de juiste producten en de huid masseren door middel van Sculpen.