06-19897649

 

Een vitale huid is erg belangrijk: de huid vervult namelijk verschillende onmisbare functies. Onze behandelingen en producten hebben een dusdanige invloed op de huid dat deze zich gaat herstellen (regenereren).

De huidverbeterende behandelingen en producten zijn daarom ook uitermate geschikt bij huidproblemen zoals o.a. acne, eczeem, couperose, een overgevoelige huid en psoriasis.

De huid heeft een zelfherstellend vermogen en met ondersteuning van de juiste producten en behandelingen kan de huid gecoacht worden naar een gezonde huid. Het beste resultaat wordt bereikt door, naast de behandelingen, de huid thuis te verzorgen met de geadviseerde producten die afgestemd zijn op de huidconditie.

Behandelingen

De huidverbeterende behandelingen die schoonheidssalon Your Beauty biedt zijn gericht op het herstellen, verbeteren en in stand houden van de vitaliteit van de huid. Er wordt gebruik gemaakt van hoog gedoseerde, actieve producten, die rechtstreeks het natuurlijk functioneren en de vitaliteit van de huid ondersteunen.

Meer informatie

Specialiteiten

Het toepassen van de Bindweefsel- Pincement massage en/of de Manuele lymfedrainage is zeer waardevol bij de huidverbetering en huidverjonging/anti aging. Het werkt doeltreffend en preventief. Ook bij littekens, een detox kuur, ter ondersteuning van een afslankmethode, voor- en na een cosmetische ingreep. Daarnaast helpt manuele lymfedrainage ook bij spanning, stress, hoofdpijn, slaapproblemen en het verbeteren van de gezondheid.

Meer informatie

Vavin

De serie Vavin huidverbeteringsproducten is het resultaat van de zorgvuldige samenstelling van die ingredi├źnten die de huid echt nodig heeft. Vavin ondersteunt de huid zijn werk te doen op de meest effectieve wijze. Hierdoor is de huid in staat zichzelf te herstellen en gezond te houden.

Meer informatie