Sinds kort geef ik les in Sculp. Met Sculp kun je zelf een belangrijke bijdrage leveren aan het welzijn van je huid. Het doel is op een manuele manier de tonus en veerkracht van het gelaat te verbeteren, huidverzakkingen aan te pakken en rimpels te bestrijden.

Het is een massage- en oefentechniek voor het gezicht, de hals en het decolleté, die je in combinatie met de huidverbeteringsproducten zelf kan toepassen. Doordat de bloedcirculatie onderhuids wordt gestimuleerd ontstaat er een betere opname van de actieve werkstoffen van de producten in je huid. De gelaatsspieren worden getraind waardoor oogleden worden gelift, rimpels vervagen en gelaatscontouren verstrakken.

Sculp is eenvoudig, praktisch, aangenaam en duurt niet lang. Sculp is zeer budget vriendelijk. Eenmaal aangeleerd heb je er altijd plezier van en zo blijft jouw huid fris en jong op lange termijn.

Een Sculp les duurt een uur. Na de Sculp training krijg je ‘Treatment-Cards’ voor thuis als geheugensteun voor de aangeleerde oefeningen.

>>Meer informatie en contact