06-19897649

 

Schoonheid van Buiten

Anti Ageing Your Beauty SteenwijkBij schoonheidssalon Your Beauty ligt het accent op duurzame huidverbetering en anti-aging op een natuurlijke manier zowel van binnen als van buiten.

Omdat de behandelingen gericht zijn op het herstellen, verbeteren en ondersteunen van de vitaliteit van de huid zijn ze ook uitermate geschikt bij huid problemen zoals acne, eczeem, couperose, een overgevoelige huid en psoriasis.

Het toepassen van de Bindweefsel- Pincement massage en/of de Manuele lymfedrainage, waarin ik mij heb gespecialiseerd, is zeer waardevol bij de huidverbetering en anti aging.

Het werkt doeltreffend en preventief. Ook bij littekens, een detox kuur, ter ondersteuning van een afslankmethode, voor- en na een cosmetische ingreep. Daarnaast helpt manuele lymfedrainage ook bij spanning, stress, hoofdpijn, slaapproblemen en het verbeteren van de gezondheid.

Anti Aging

De anti-aging behandelingen en producten bij schoonheidssalon Your Beauty zijn gericht op duurzame anti aging. De behandelingen stimuleren het zelf herstellend vermogen van de huid. De huidconditie verbetert, de huid wordt vitaler, steviger en egaler. Daarnaast is een belangrijk doel van de producten en behandelingen een mooie, vitale, stralende huid behouden naarmate je ouder wordt.

Meer informatie

Huidverbetering

De huidverbeterende behandelingen die schoonheidssalon Your Beauty biedt zijn gericht op het herstellen, verbeteren en in stand houden van de vitaliteit van de huid. Er wordt gebruik gemaakt van hoog gedoseerde, actieve producten, die rechtstreeks het natuurlijk functioneren en de vitaliteit van de huid ondersteunen.

Meer informatie