06-19897649

 

Met natuurlijke huidverjonging of anti-aging wordt bedoeld: op een natuurlijke wijze het verouderingsproces van de huid vertragen.

De huid van een rimpelvrij gezicht bestaat uit een goed, stevig bindweefsel. Dit bindweefsel is optimaal voorzien van collageen en elastine. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid van je huid. Tijdens het verouderen van de huid, wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De huid wordt slapper met als gevolg rimpels. Schadelijke invloeden van buitenaf, verkeerde verzorgingsproducten en een ongezonde leefstijl zijn factoren die de huid sneller kunnen verouderen.

Behandelingen

De anti-aging behandelingen en producten bij schoonheidssalon Your Beauty zijn gericht op duurzame anti aging/ huidverjonging. De behandelingen stimuleren het zelf herstellend vermogen van de huid. De huidconditie verbetert, de huid wordt vitaler, steviger en egaler. Daarnaast is een belangrijk doel van de producten en behandelingen een mooie, vitale, stralende huid behouden naarmate je ouder wordt.

Meer informatie

Manuele Lymfedrainage

Ook Manuele Lymfedrainage werkt doeltreffend en preventief tegen huidveroudering. Daarnaast helpt Manuele Lymfedrainage ook bij spanning, stress, hoofdpijn, slaapproblemen en het verbeteren van de gezondheid.

Meer informatie

Bindweefsel en Pincement Massage

Het toepassen van de Bindweefsel- Pincement massage is zeer waardevol bij huidverjonging/anti aging. Het werkt doeltreffend en preventief.

Meer informatie

Vavin Anti Aging

De serie Vavin huidverbeteringsproducten is het resultaat van de zorgvuldige samenstelling van die ingredi├źnten die de huid echt nodig heeft. Vavin ondersteunt de huid zijn werk te doen op de meest effectieve wijze. Hierdoor is de huid in staat zichzelf te herstellen en gezond te houden.

Meer informatie